НАШАТА ИСТОРИЯ

 ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА И АПТЕКИТЕ.

Марката Mixa, специалистът по чувствителна кожа, се появява във френските аптеки през 1924 г.
В началото експерт само по продукти за нежната бебешка кожа, фирмата постепенно разширява гамата си и прибавя ефективни и щадящи продукти за нуждите на всички видове чувствителна кожа на лицето и тялото.

ОТ ФРЕНСКИТЕ АПТЕКИ ДО ВАШИЯ МАГАЗИН ЗА КОЗМЕТИКА


година 1924 1924 Първите продукти за грижа за кожата са произведени във френска аптека. Името на марката Mixa е базирано на латинската дума „miscere“, която може да се преведе като „създаване на микстура от правилните съставки“.

година 1969 1969 Чрез смесване на най-ценните ефективни субстанции са създадени продукти за най-чувствителната и уязвима кожа - серията Грижа за бебето на Mixa.

година 1997 1997 През 1997 г. Mixa представя своето първо поколение мляко за тяло, което е повратен момент в развитието на фирмата като експерт по чувствителна и суха кожа.

година 2013 2013 Mixa предлага цялостна грижа за лице и тяло за чувствителната кожа на всички в семейството. Най-после можете да я намерите в любимия си магазин за козметика и в България.

ЗАЩО MIXA Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНА?

В продължение на много години Mixa се фокусира върху развитието на изцяло ново поколение от продукти за грижа за кожата: като използва само най-ценните ефективни съставки за добри резултати. Продуктите с марката Mixa представляват уникална микстура от масла и восък, позната като Колд крем, който помага за успокоение на кожата. Глицеринът, типична фармацевтична съставка, осигурява облекчение на сухата и напрегната кожа. Благодарение на него чувствителната кожа се хидратира напълно и се предпазва от изсушаване. Цветът от арника е още една активна рядко срещана съставка. Известна е с уникалния си ефект срещу възпаление на кожата. Това изключително ефективно растение се използва от много години в медицината за лечение на синини от наранявания или за облекчаване след оперативна намеса. Mixa знае, че за чувствителната кожа е важно при възможност да се избягват излишни съставки като парабени, алкохол или оцветители. Те често са причина за раздразнения. За максимална ефективност и за чувствителната кожа. Можете да разчитате, че продуктите на Mixa предлагат висока концентрация на ефективните съставки, без излишни субстанции. За по-добри резултати и по-малко алергични реакции.
Състав

ЗАЩО MIXA Е ПОДХОДЯЩА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА?

Повече ефективност
Състав, разработен в аптеката.
Разработени под лекарско наблюдение.
Висока концентрация на активни съставки за максимална ефективност.

По-малък риск от алергии
Поносимостта е тествана върху чувствителна кожа.
Хипоалергенен състав.

МагазиниМагазини Естел ЛефебюрЕстел Лефебюр Вашият опитВашият опит
Logo Mixa Можете да закупите козметичните продукти MIXA в избрани търговски вериги:
PharmaStore Aptekadara Aptekamedea Apteki366 BeFit Dm Remedium Hit Ivis Farma Elitis Lilly